De woontrends

Ieder jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van interieur. Voor jou hebben we wat onderzoek gedaan naar de woontrends van 2023. Hier kan je inspiratie uit opdoen om jouw Second Plan(t) te stylen.

Duurzaamheid blijft steeds weer terugkomen in het interieur. Dit gebeurt op heel veel verschillende manieren. Onze collecties zijn natuurlijk allemaal duurzaam en past dus perfect bij deze nieuwe woontrend. Om deze plantenpotjes te stylen, kan je ook duurzame meubelen toevoegen aan je interieur. Vintage is steeds meer in opkomst. Naast dat deze meubels uniek zijn, vertellen ze ook een verhaal. Ook geeft het meer voldoening tijdens de zoektocht naar deze meubels, want je bent niet klaar met één druk op de knop.

Duurzaam plantenpot recyclen

Ook komen er steeds meer uitgesproken kleuren terug. Waarschijnlijk heb je al gezien dat onze collecties niet saai zijn! Ze zitten bomvol kleuren. In de story ‘kleurrijk stemming’ kan je precies zien wat kleuren met jou doen en kan je kiezen welke kleuren jou aanspreken. Kleurrijke items in jouw interieur is niet alleen een trend. Ook een onderdeel is de verf die jij kiest voor jouw muren. Een witte muur gaan we niet snel meer voorbij zien komen en vaak wordt het ook doorgetrokken naar de plafonds. Daarnaast zullen deuren en kozijnen ook snel worden meegenomen.

planten pot met sansevieria plant

Een andere woontrends is bohemian. Dat is een artistieke stijl en heeft een mix van kleuren en verschillende typen meubels. Er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke elementen met exotisch randje. Denk aan franjes, diermotieven en veren. Planten zijn ook niet te ontbreken bij deze trend. Om leuke en passende items hiervoor te vinden, kan je kijken bij de ‘colorful chindi collectie’ en ‘the cotton club collectie’.

Dit zijn een aantal woontrends voor 2023, waar je inspiratie uit kan halen. De zomer komt er natuurlijk aan en dat is de perfecte tijd om je interieur een nieuwe uitstraling te geven.