Maak je planter compleet met verse plantjes, direct bij onze kwekers vandaan!

Vind jouw favoriet

Onze planten serie

De planten uit onze collectie zijn niet zomaar een selectie. Onze kwekers zijn namelijk zorgvuldig geselecteerd en in het bezit van een MPS-GAP of GLOBAL GAP certificering. Het doel van dit certificaat is een veilige en duurzame landbouwproductie ten voordele van boeren, retailers en consumenten over de hele wereld. Maar ook aan de bloemetjes en bijtjes wordt gedacht. Er worden namelijk geen schadelijke stoffen voor insecten gebruikt maar biologische bestrijdingsmiddelen.

Sanseveria

Het is bijna te mooi om waar te zijn maar de Sanseveria is echt één van de makkelijkste planten om te verzorgen! De Sanseveria kan je overal in huis neerzetten en heeft eigenlijk maar één valkuil: wanneer je te veel water geeft, gaat hij dood…

Ideaal voor de als je water geven dus wel eens vergeet.

Monstera Adansonii

De gaatjes in deze plant zijn puur natuur. Niet voor niks dat deze plant ook wel de gatenplant wordt genoemd. En hij is ook nog eens goed te verzorgen. 

Mede door de gaatjes is het voor dieren leuk om hier mee te spelen, maar let er op dat deze groene held niet eetbaar is. 

 

Polyscias

Deze groene vriend heeft iets meer aandacht nodig dan de andere planten op deze pagina. Maar als je de verzorgingstips goed opvolgt dan moet het helemaal goedkomen. 

Wel een voordeel, de Polyscias is niet giftig. 

 

Aglaonema

Wanneer we het hebben over mooie bladeren met unieke patronen dan hebben we het over de Aglaonema. Nog een andere mooie bijkomstigheid is het gemak in de verzorging!

 

 

Pachira

Deze plant wordt in het Verre Oosten ook wel ”Geldboom” genoemd, helaas hebben wij het extra zakcentje nog niet kunnen vinden. Qua verzorging is de Pachira de moeilijkste niet, oordeel zelf maar: 

 

 

 

 

Geef een uniek cadeau!

Iedereen wordt blij van verassingen. De producten van Second Plan(t) zijn origineel om te geven maar nóg leuker om te krijgen: een uniek cadeau met een eigen verhaal. Stel je eigen product samen en voeg een persoonlijke boodschap toe!

Wie ga jij verassen?