Meet Vibha! 

Onze planten- en bloempotjes komen natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Wij hebben hiervoor een fabriek in Azië en die maakt alle producten met liefde. Wij willen het verhaal vertellen van de fabriek, over waarom ze deze fabriek hebben opgestart en wat ze willen bereiken in de toekomst. 

Recyclen productie

Als eerst zullen we vertellen hoe bij Vibha zijn tegengekomen. Tijdens een reis zijn we haar tegengekomen op een tradefair. We raakten daar in contact, omdat haar stand in onze ogen een betekenisvolle uitstraling had. Na het gesprek waren we overtuigd van haar visie en missie en wilden we meteen gaan samenwerken. 

De reden dat Vibha de fabriek is opgestart, is omdat ze weet dat de grondstoffen van onze planeet beperkt zijn. Zij geloven er in dat afval niet bestaat en dat we daar het beste uit kunnen halen. Als we allemaal een klein beetje ons best zouden doen om de gebruikte grondstoffen zoveel mogelijk te herbruiken, kunnen we er samen voor zorgen dat alles en iedereen in harmonie kunnen leven op deze planeet. 

Vibha is het meest trots op alle producten en het harde werk dat geleverd wordt door het team, de medewerkers en familieleden. Alles heeft bijgedragen aan het opzetten van de fabriek en de producten die we nu maken. Ook zijn ze trots op het duurzaamheidsniveau dat ze al bereikt hebben, zonder dat de kwaliteit ten kostte daarvan gaat. Daarnaast zijn ze blij met alle klanten die hun door alle jaren heen hebben gesteund, elke dag weer. 

Recyclen productie

Zonder de medewerkers in het bedrijf komt er weinig tot stand. Vibha vindt het belangrijk om een goede band met al haar medewerkers te hebben. Ze kennen elkaar allemaal persoonlijk en hebben een goede relatie met elkaar. “We zien elkaar als familie en werken samen aan de groei van onze onderneming!” zegt Vibha. De meeste medewerkers werken al voor lange tijd. Ze werken bijna allemaal al 20 jaar samen in het bedrijf. Als er nieuwe medewerkers worden aangenomen kijken ze voornamelijk naar mensen die enthousiast worden van een groene wereld. 

Vibha gelooft dat iedere reis begint met een eerste stap. Vibha wil mensen inspireren om die eerste stap te nemen naar een groenere wereld. Haar advies is, voor de eerste stap, om een ‘Second Plan(t)’ te halen en daar goed voor te zorgen.