Onze duurzame kwekers

Onze kwekers zijn zorgvuldig geselecteerd en in het bezit van een MPS-GAP of GLOBAL GAP certificering. Het doel van dit certificaat is een veilige en duurzame landbouwproductie ten voordele van boeren, retailers en consumenten over de hele wereld. Maar ook aan de natuur wordt gedacht. Er worden namelijk geen schadelijke stoffen voor insecten gebruikt maar biologische gewasbeschermingsmiddelen.

Kwekerij Vireõ

 

Met de nodige certificaten in het bezit is onze kweker Vireõ geen onbekende als het gaat om duurzaamheid. Naast de eisen om hieraan te voldoen hebben zij ook andere duurzame stappen ondernomen, zoals; gerecyclede verpakkingen, maximale isolatie van de kassen en het hergebruiken van water. Door continue bezig te zijn om de processen zo duurzaam mogelijk te maken groeien de planten uit tot ware groene beauties!

 

Kwekerij JoGrow

 

Een goede kwaliteit en ook nog een duurzaamheid hoog in het vaandel. Het klinkt te mooi om waar te zijn maar bij JoGrow weten ze niet beter. Het lijstje met wat zij doen om duurzaam planten te kunnen kweken is indrukwekkend lang. Zo gebruiken zij geen gas maar aardwarmte en hergebruiken ze elke druppel regenwater die er valt of niet door de planten wordt opgenomen. Deze toewijding kan je ook terug zien in de kwaliteit van de planten. 

Er is ook aan de verpakkingen gedacht; 100% gerecyclede kweekpotten, herbruikbare trays en een nieuwe lijn met composteerbaar verpakkingsmateriaal.

 

A plant is the prettiest thing you can have

Wie wordt jouw nieuwe huisgenoot?

 

Kijk snel welke planten wij in ons assortiment hebben, om te kijken welke het beste bij jouw thuis past. Iedere plant heeft uiteraard zijn eigen kwaliteiten. Met wie heb jij een match?