PotTen

Tuma

Omarm de charme van eenvoud met Tuma, een prachtige roze pot versierd met rustgevende groene strepen. Met liefde en zorg met de bekwame handen van moeders in Bangladesh vervaardigd, brengt Tuma een vleugje elegantie in elke ruimte. De levendige kleuren en het vlekkeloze ontwerp weerspiegelen de veerkracht en creativiteit van de ambachtslieden achter de creatie ervan. Elke aankoop van Tuma voegt niet alleen schoonheid toe aan je huis, maar ondersteunt ook het levensonderhoud van deze ongelooflijke vrouwen.

Tuma

Taslima

Taslima is een symbool van de schoonheid van de natuur, vervaardigd in levendig geel met subtiele groene strepen. Deze betoverende pot belichaamt de weelderige landschappen van Bangladesh, waar hij liefdevol is gecreëerd door getalenteerde en veerkrachtige moeders. Elke groene penseelstreek vertelt een verhaal van hoop, vastberadenheid en een betere toekomst. Taslima in je huis brengen voegt niet alleen een vleugje natuurlijke schoonheid toe, maar strekt ook een helpende hand uit naar de bekwame ambachtslieden die hun hart in hun vak storten.

Shikha

Shikha is een meesterwerk van ambacht, met een onberispelijke witte achtergrond versierd met ingewikkelde groene en gele patronen. Deze pot is een ware getuigenis van de creativiteit en vakmanschap van de moeders in Bangladesh. De delicate patronen op Shikha weerspiegelen de veerkracht en kracht van deze ambachtslieden, die hun liefde en toewijding in elk stuk storten. Breng een vleugje elegantie en cultuur in je huis met Shikha en ondersteun de empowerment van deze getalenteerde vrouwen.

Khadija

Khadija is een warme en uitnodigende pot, gekleed in aardse bruine tinten met speelse roze strepen. Deze pot vangt de essentie van comfort en eenvoud, waardoor het een perfecte aanvulling is op elk huis. Met precisie vervaardigd door de bekwame handen van kwetsbare moeders in Bangladesh, is Khadija een symbool van hun kracht en vastberadenheid. Door voor Khadija te kiezen, verbeter je niet alleen je leefruimte, maar draag je ook bij aan het verbeteren van het leven van deze ongelooflijke ambachtslieden.

Aysha

Aysha is een waar kunstwerk, met een rijke bruine basis versierd met een levendig tapijt van groene, blauwe en roze patronen. Deze pot getuigt van de onbegrensde creativiteit en veerkracht van de getalenteerde moeders in Bangladesh. De ingewikkelde patronen op Aysha weerspiegelen hun toewijding aan hun ambacht en hun dromen voor een betere toekomst. Met Aysha in je huis, toon je niet alleen hun vakmanschap, maar ondersteun je ook hun reis naar empowerment en zelfredzaamheid.

Aysha

Salma

Salma straalt tijdloze elegantie uit met haar aardse bruine tint verfraaid door gracieuze groene strepen. Deze pot belichaamt de geest van eenvoud en verfijning, vakkundig vervaardigd door de veerkrachtige moeders van Bangladesh. Het harmonieuze ontwerp van Salma weerspiegelt de onwrikbare vastberadenheid en vakmanschap van de ambachtslieden. Wanneer je voor Salma kiest, verrijk je niet alleen je leefruimte, maar til je ook het leven van deze opmerkelijke vrouwen op, en bied je hen hoop en een betere toekomst.

Mohima

Mohima is een levendige uitdrukking van passie, gehuld in een diep rood jasje met verfijnde witte accenten die haar karakter versterken. Deze betoverende pot brengt een levendige energie in elke ruimte, met de hand vervaardigd door de bekwame moeders in Bangladesh. De rode tint symboliseert kracht en vastberadenheid, terwijl de witte accenten een vleugje puurheid en elegantie toevoegen aan het geheel. Elke penseelstreek op Mohima vertelt een verhaal van doorzettingsvermogen en de kunst van vakmanschap, waarbij elke creatie een uniek meesterwerk is.

Mohima

Neem contact op

Heb je vragen, suggesties of wil je meer weten over ons initiatief? We horen graag van je. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.